Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi märker av ett ökat förtroende och därmed en växande efterfrågan från både befintliga och nya kunder och behöver därför förstärka vår organisation med flera tjänster.
Vi kommer själva att arbeta med löpande urval och intervjuer till samtliga dessa tjänster, dvs helt utan extern rekryterare, så välkommen med din ansökan snarast till ansok@transelmatic.se , vi ser gärna kvinnliga sökande!

Frågor kring tjänsterna besvaras av

Robert 076-6778042 eller Hans 070-7776423.

 

Projektledare/Konstruktör ställverk

Vi söker Dig som har minst el-utbildning på gymnasienivå, god PC vana samt erfarenhet av autocad eller liknande ritprogram. God systemförståelse och vana vid att läsa och tolka programhandlingar är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande.

Du kommer att arbeta med allt från första kundkontakt, konstruktion och kalkyl, till projektledning av produktionen. Du kommer att arbeta med konstruktion av lågspänningsställverk i flera olika programvaror i nära samarbete med erfarna kollegor och med våra huvudleverantörer men även med projektledning av vårt montage av mätfack för mellanspänning. Arbetet sker till allra största del i våra moderna lokaler i Jönköping, men även en del besök hos våra kunder ingår.

Som person har du några års erfarenhet från branschen är noggrann och affärsinriktad. Du har lätt att samarbeta i ett positivt team och är ödmjuk inför nya utmaningar och ett stort ordningssinne. Du är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. Du är van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du erbjuds möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en god och modern arbetsmiljö där du kommer att få utbildning i de leverantörsrelaterade ritprogram och mjukvaror vi arbetar med.

 

Elmontör apparatskåp, el-centraler och ställverk

Vi söker Dig som har minst el-utbildning på gymnasienivå, goda kunskaper i läsning av el-schema samt svenska språket. Praktisk erfarenhet, gärna från liknande jobb, är meriterande, dock inget krav.

Du kommer att arbeta med montering efter kretsschema i första hand på vår verkstad i Jönköping men även montering ute hos våra kunder förekommer.

Som person är du arbetsvillig, positiv och kan arbeta både självständigt och samtidigt samarbeta på ett bra sätt i vårt team. Du är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse, är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du erbjuds möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en god och välutrustad arbetsmiljö.

 

Servicemontör apparatskåp

Vi söker Dig som har minst el-utbildning på gymnasienivå, allmän eller begränsad behörighet liksom tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ej ett krav. B-körkort liksom mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska är ett krav.

Tjänsten består av c:a 50% ombyggnad av apparatskåp och platsmontage hos våra kunder som till största delen finns i närregionen i och runt Jönköping. Övrig tid ingår du i vårt team som monterar apparatskåp på vår verkstad i Jönköping.

Som person är du arbetsvillig, positiv och kan arbeta både självständigt och samtidigt samarbeta på ett bra sätt i vårt team. Du har lätt att skapa goda relationer och att kommunicera med nya människor. Du är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. Du erbjuds möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en spännande och expansiv verksamhet.

 

 
Trans El Matic

Hela vägen från första kontakt
till godkänd leverans!