Lediga tjänster

Lediga tjänster

 

Trans El Matic AB är en av de mest erfarna svenska leverantörerna av kundanpassade apparatskåp, såväl som el-centraler och lågspänningsställverk. Företaget startade redan 1979, idag är vi ett 30-tal anställda och omsätter c:a 50 miljoner. All tillverkning sker i Jönköping. För mer info om företaget www.transelmatic.se     www.sebroschyr.se/transelmatic/WebView/

Då en av våra medarbetare går i pension till våren, söker vi nu hans ersättare.
Vi kommer själva att arbeta med löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan snarast till ansok@transelmatic.se , vi ser gärna även kvinnliga sökande!

Frågor kring tjänsterna besvaras av Robert 076-6778042 eller Hans 070-7776423.

Kundorienterad Kvalitetstekniker/Provare för lågspännings-utrustningar El.

Vi söker Dig som har minst el-utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet, antingen av liknande verksamhet eller som industrielektriker eller motsvarande. Allmän eller begränsad behörighet är meriterande, men ej ett krav. B-körkort liksom goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Tjänsten består av c:a 75% provning/slutkontroll av apparatskåp, centraler och lågspänningsställverk. Övrig tid läggs på systematiskt utvecklingsarbete, samt materialanskaffning av förnödenheter som verktyg m.m till produktionen och även viss egen byggnation vid hög beläggning.

Som person är du arbetsvillig, positiv och kan arbeta både självständigt och samtidigt samarbeta på ett bra sätt i vårt team. Du är mycket noggrann och har god kännedom om elsäkerhet och gällande föreskrifter. Du är lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. Du erbjuds möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en spännande och expansiv verksamhet.


 

 
Trans El Matic

Hela vägen från första kontakt
till godkänd leverans!