Jobba hos oss

Montör

Vi har en ökad efterfrågan på våra produkter från både befintliga och nya kunder och därför söker vi nu elmontörer som kan stärka vårt team. Är du kreativ, socialt kompetent med ett högt eget driv? Då kan det vara dig vi söker! 


Dina arbetsuppgifter
Som elmontör på Trans El Matic är arbetsuppgifterna varierande, spännande och utmanande. Du kommer att vara delaktig i ett tight team och samarbeta nära med elkonstruktörer såväl som övriga kollegor. Du kommer att arbeta efter ritningar och självständigt montera apparatskåp, el-centraler och ställverk från grunden till en färdig utrustning.

I tjänsten som elmontör har du chansen att utvecklas på ett mindre bolag som sätter kund, service och flexibilitet i första led. 

Vem är du? 
Vi söker dig med stort tekniskt intresse och helst en el-utbildning på gymnasienivå. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet som elmontör av apparatskåp alternativt ställverk. Du bör även ha god förståelse för el-scheman och andra ritningar samt B-körkort.

Som person har du god arbetsmoral och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är lösningsorienterad, lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer samt att kommunicera med nya människor.

Hos Trans El Matic

Erbjuds du möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en spännande och expansiv verksamhet. Vi är måna om vår personal såväl som miljön och jobbar därför aktivt med hållbarhetsfrågor på olika plan. Hos oss får du möjlighet att individuellt arbeta med egna projekt, där du inom kollektivavtalet har möjlighet att påverka dina arbetstider.

Som en del av en större koncern, finns möjligheter till utveckling inom organisationen.  

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan till  ansok@transelmatic.se
Vid frågor kontakta Robert Vandrén 076-6778042

Konstruktör

Vi märker av ett ökat förtroende och därmed en växande efterfrågan från både befintliga och nya kunder och då en av våra konstruktörer samtidigt vidareutbildar sig behöver vi förstärka vår organisation och söker nu en elkonstruktör av kraftfördelningar, dvs elcentraler och ställverk. Har du ett intresse för teknik, tycker om att arbeta i ett högt tempo och är serviceminded? Då kan det vara dig vi söker! 

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör hos Trans El Matic kommer arbetsuppgifterna vara varierande och spännande. Du kommer vara delaktig i hela processer. I nära samarbete med kund och montörer kommer du arbeta med framtagningen av produktionsunderlag till den färdiga produkten. 

På vår avdelning för kraftfördelningar jobbar vi främst med El-centraler och lågspänningsställverk, men även en del mellanspänningsställverk i anläggningar förekommer.

Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar och här har du chansen att utvecklas på ett mindre bolag som sätter kund, service och flexibilitet i första led. 

Vem är du? 
Vi söker dig med ett stort teknikintresse och minst en gymnasieutbildning inom el. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion betraktas det som mycket meriterande. Är du dessutom van att rita i exempelvis Fastel är det ett plus. God systemförståelse och vana vid att läsa och tolka programhandlingar är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du har god förståelse för komplexiteten i elkonstruktion och du kan tillföra erfarenhet och nyfikenhet till teamet på Trans El Matic För tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ett krav. 

Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker, ambitiös samt affärs- och kundorienterad. Du är flexibel, noggrann och triggas av komplexa kundcase och du upplever dig som lösning- och serviceorienterad. Du har lätt att samarbeta i ett team och är ödmjuk inför nya utmaningar och har ett stort ordningssinne. Vidare är du lojal och har en god arbetsmoral samt en god känsla för kvalitet och detaljer. Du är van att arbeta självständigt, att ta ansvar och du uppskattar att röra dig mellan verkstadsgolvet och datorn för att kunna erbjuda smarta och bra lösningar till dina kunder och samarbetspartners. 

Hos Trans El Matic

Erbjuds du möjlighet att utvecklas och möta nya utmaningar i en spännande och expansiv verksamhet och att arbeta i nära samarbete med såväl stora internationella kunder som mindre regionala. Dina arbetsuppgifter kommer till allra största del ske i våra moderna lokaler i Jönköping, men även en del besök hos våra kunder ingår.
Vi är måna om vår personal såväl som miljön och jobbar därför aktivt med hållbarhetsfrågor på olika plan. Hos oss får du möjlighet att individuellt arbeta med egna projekt, där du inom kollektivavtalet har möjlighet att påverka dina arbetstider.
Som en del av en större koncern, finns möjligheter till utveckling inom organisationen.  

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan till  ansok@transelmatic.se
Vid frågor kontakta Henrik Magnusson 036-306333 eller Robert Vandrén 036-306393