Jobba hos oss

Sluttestare

Dina arbetsuppgifter
Som sluttestare hos Trans El Matic kommer du främst arbeta med provning/funktionskontroll av färdigmonterade apparatskåp, centraler och lågspänningsställverk. Du kommer arbeta tvärfunktionellt i teamet där du bland annat kommer att återkoppla till elmontörer och konstruktörer. I arbetet som sluttestare ansvarar du även för ifyllandet av provningsprotokoll och CE-märkning av utrustning. Övriga arbetsuppgifter kommer vara el-montering vid hög beläggning och systematiskt utvecklings- och kvalitetsarbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som lägst har en el-utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet av liknande arbete eller som industrielektriker eller motsvarande. Krav är att du har B-körkort liksom goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Behörighet AL eller A är meriterande.

Som person har du god arbetsmoral, är lojal och har känsla för kvalitet och detaljer. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du noggrann och har god kännedom om elsäkerhet och gällande föreskrifter. 

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan till  ansok@transelmatic.se

Vid frågor kontakta Victor Polsten 036-306397 eller Robert Vandrén 036-306393